Alu-konstruktioner

Alu- og glaskonstruktioner giver byggeriet nye dimensioner og skaber spændende arkitektur, rum og lysvirkninger. Den store udvikling glas har været igennem de seneste år har gjort det muligt at skabe rum, som er behagelige at være i både mht. dagslys, og temperatur.

Aluminium er en kernekompetence hos Niels Juel Pedersen. Vi tilbyder totalløsninger, som er skræddersyet inden for aluminiumskonstruktioner, uanset om det er til private eller erhverv.
Vi er kompetente og tilbyder en professionel rådgivning, du er altid velkommen til at besøge Niels Juel Pedersen og få en præsentation af virksomheden.

Vores specialuddannede medarbejdere foretager montagen ude på byggepladsen. De aluminiumsystemer, vi anvender, kan udformes med en fleksibel grundplan, og selv de mest fantastiske tagkonstruktioner kan realiseres. Der kan bl.a. bygges fritstående bygninger, pyramider og rytterlys.

Glarmesteri – håndværk til fingerspidserne!

Godt gammeldags håndværk kræver sin mand. Hos Niels Juel Pedersen er vi specialister i traditionelt glasmesterarbejde. Vores folk er faglærte og er løbende under uddannelse. Vores mange års erfaring sikrer dig altid et godt resultat – både når vi taler om opmålingen, og når vi taler om den ønskede glasløsning.

Udskiftning af glas og termoruder

Skal du have helt nyt glas, eller skal det gamle repareres. Det har stor betydning, både når vi taler om design, og når vi taler om erstatning af dobbeltruder. Det er en investering, der vil forbedre din energieffektivitet og den mulige tillægsværdi. 
 
Inden termoruden sættes i gang i produktionen, kører vi ud og tager de nøjagtige mål på ruden. Er den gamle rude i stykker, hjælper vi med afdækning. Ruderne produceres på vores fabrik i Næstved, og så snart ruden er færdig, bliver den monteret. Tidspunktet for montering aftales individuelt. En korrekt montering kan have betydning for rudens fremtidige levetid og derfor bliver det selvfølgelig monteret af vores faguddannede personale. 
 
Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Oplys forsikringsselskab og police –eller skadenummer. Nyopførelse og reparationer af glasværn og glasafskærmninger kan stille krav til viden om specielle egenskaber som fx. sikkerhed, bæreevne og konstruktioner. Vi lægger derfor vægt på en god og faglig dialog med vore kunder før opgaven igangsættes.

Husk

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber. Oplys forsikringsselskab og police –eller skadenummer. Nyopførelse og reparationer af glasværn og glasafskærmninger kan stille krav til viden om specielle egenskaber som fx. sikkerhed, bæreevne og konstruktioner. Vi lægger derfor vægt på en god og faglig dialog med vore kunder før opgaven igangsættes.

Døgnvagt​

Har du brug for en professionel glarmester, som har forstand på kvalitet, og som skal kunne rykke ud hurtigt? Så kontakt os på telefon 70 100 100. Hvis behovet ikke er akut, kan du også skrive til os på [email protected]

 

Dekorative glasløsninger i hjemmet

Dit hjem er din største investering, og det er her, du kan gøre en forskel. Med dekorativt glas kan du skille dig ud. Kig på det smukke design, og kig på hvilke dagligdags lys og indretningsudfordringer det kan være. 
 
Er du træt af gardiner eller persienner, eller bliver du blændet af solen i køkkenet, i stuen eller ønsker du lidt mere privatliv, så tilbyder vi en række dekorative glasløsninger. Vælg for eksempel en glasløsning, der afspejler din personlighed og udnyt dit hjems indretning med det helt rigtige lys. Glas kan anvendes utallige steder i din bolig, og giver dig mange muligheder for en praktisk og samtidig flot og individuel løsning. Har du en ide eller et ønske, kan vi med vort kendskab til glas hjælpe dig med næsten alt.

Kattelem

Kattelemme integreret i glas af forskellig art, eksempelvis i en døre. Der findes mange forskellige løsninger.

Persiennerude

Betjeningen af persiennerude, hvad enten denne sker manuelt eller med motor, påvirker ikke termorudens isoleringsevne, da bevægelserne foregår i et fuldstændigt forseglet miljø. Der er mange grunde til at vælge persiennerude, så som, ingen rengøring, ingen risiko for beskadigelse, vedligeholdelsesfri, slidstærke komponenter, lang levetid

Sikkerhedsruder

Sikkerhedsglas anvendes ved sikring mod personskader ved glasbrud, og sikringsglas anvendes, hvor der er behov for at beskytte materiel mod indbrud, tyveri og hærværk samt skader ved glasbrud.

Solafskærmende glas

Niels Juel Pedersen anbefaler solafskærmende glas, hvis meget af solens energi trænger igennem en alm. Rude på f.eks. sydsiden, og skaber dårligt indeklima - fx uhensigtsmæssige høje temperaturer, der kun kan bringes ned ved energikrævende airconditions anlæg. Solafskærmede glas bruges for det meste i termoruder.

Kunst

I vores speciel afdeling indbygger vi kunst af mange former og slags, her det så kombineret med led-lys i top og bund for at fremhæve effekten af glassets farver.

Alarmrude

Der mange muligheder for indbygning i termoruder, her er det en gammeldags alarmrude hvor alarm-folien bliver bygget ind mellem de to lag glas.

Interiørglas, f.eks. borde og hylder

Møbler er et bredt område, og her skal man helst tænke på, hvor og hvordan man skal bruge sine møbler med glas. Et møbel kan indeholde almindeligt glas, sikkerhedsglas, indbygget glas, sikringsglas, hærdet glas eller en eller anden form for indbygget kunst, så man kigger både på sikkerhed og design. 
 
Møbler som vi kan hjælpe med at designe kan være til privatpersoner, restauranter, eller banker. Vi kigger på styrke, design sikkerhed og holdbarhed. Lad vores specialister hjælpe dig med at udforme den helt rigtige løsning.

Vi monterer

Glashylder, bruselåger, spejle til bad, skabslåger, brændeovnslåger, glasplader, brusedøre, brusevægge, gelænder glas, glasdøre, skillerum, stænkplader, sikkerhedsafskærmning af trapper, trappetrin, værn glas, vindueskarm glas og meget andet.

Vi har vor egen maskine til glasslibning, og kan derfor levere spejle og glashylder i individuelle mål og med flotte polerede kanter fra dag til dag. 

Egen produktion

Hos NJP kender vi til nødvendigheden af at have en stabil glasleverandør lige ved hånden. Gennem mere end 30 år har vi produceret termoruder i Næstved i højeste kvalitet. Der er således solid erfaring og knowhow bag hos Niels Juel Pedersen.
I en tid, hvor glas- og termorudeproduktion ofte foregår i udlandet, tilbyder vi, som det eneste sted på Sjælland, en større termorudeproduktion. På den måde har vi hænderne direkte på vores egen produktion og kan derfor tilbyde en meget fleksibel og leveringssikker ordrebehandling.

Ofte stillede spørgsmål om termoruder

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring termoruder.

I en tid, hvor glas- og termorudeproduktion ofte foregår i udlandet, tilbyder vi, som det eneste sted på Sjælland, en større termorudeproduktion. På den måde har vi hænderne direkte på vores egen produktion og kan derfor tilbyde en meget fleksibel og leveringssikker ordrebehandling.

Hvorfor er der indvendig dug?
Det kan forekomme, at termoruder dugger på den side, der vender ind mod rummet.

Det skyldes for høj luftfugtighed eller en dårlig isolerende rude, eller – hvis det drejer sig om et uopvarmet rum – bør der sættes varme på, til duggen forsvinder. Energiruder giver en højere indvendig overfladetemperatur og minimerer dugdannelse.

Hvorfor er der dug mellem glas?

Duggen sidder mellem glassene i en termorude som en grålig film (oftest på den øverste tredjedel).

Termoruden er punkteret og skal udskiftes. Ikke fordi isoleringsværdien forringes, men fordi udsynet forstyrres. Punkterede/utætte termoruder falder ind under 5 års garantien.

Hvorfor er der udvendig dug?
Energiruder har på grund af deres gode isoleringsevner en lavere temperatur på det udvendige glas. Det kan forårsage, at denne rudetype ved særlige vejrforhold kan danne forbigående dug på ydersiden.

Hvorfor er der urenheder/ridser/snavs på glas?
Glas er et naturprodukt bestående af bl.a. sand, soda og kalk. Selv om råmaterialerne renses meget omhyggeligt, kan det ikke undgås, at der i enkelte tilfælde forekommer små urenheder i glasset.

En færdig termorude er resultatet at en omfattende industriel proces, der udføres med meget stor omhu. Alligevel kan det – trods påpasseligheden – ske, at der i produktionen opstår små ridser i glasset på den indvendige side af termoruden – eller at der sidder smudspartikler. Ved reklamationer over disse 3 former for urenheder vurderer en fagmand, ud fra ‘retningslinjer for vurdering af termoruders visuelle kvalitet’ (august 1998), om reklamationen skal føre til en ombytning af ruden.

Hvad er Newton-ringe?
Newton-ringe er den ene af to specielle farveeffekter, der kan optræde i termoruder, som er fremstillet af floatglas. Newton-ringene viser sig som regnbuefarvede ringe. Årsagen er, at termoruden er leveret med så stort et undertryk, at de indvendige glasflader rører – eller næsten rører – hinanden.

Forekomsten af Newton-ringe er et reklamationsberettiget fænomen. Ruden kan dog justeres – trykudlignes. Trykudligning skal foretages af producenten eller af et af producenten udpeget firma. Rudens holdbarhed forringes ikke ved justeringen, og den er fortsat omfattet af “GlasindustriensGarantisikring”.

Hvordan rengører jeg bedst min termorude?
Den første rengøring efter byggeriets afslutning skal altid udføres med rigelige mængder vand for at undgå ridser, forårsaget af fx støv, sand, og mørtel. Den normale vinduespudsning udføres nemmest med klud eller blød børste og gummiskraber. Vask af med koldt vand tilsat en teskefuld salmiakspiritus eller lignende pr. liter vand og træk af med gummiskraber eller en tør klud.

Det er vigtigt at færdiggøre den enkelte rude straks, da ruden ikke må tørre af sig selv. Puds aldrig vinduer i direkte sollys og i frostvejr. Er der problemer med at få ruden helt ren, kan keramisk rens løse problemet. Den udvendige afvaskning bør også omfatte karm og ramme.

Om Niels Juel Pedersen

Hvorfor Niels Juel Pedersen?

Vi har 125 års erfaring og de sidste 30 år selv stået for produktionen, som den eneste glasleverandør på egen termorudeproduktion i Næstved.
 
Fleksibilitet og kundetilpasning er en vigtig del af vores forretning. Vi arbejder hele tiden med at designe og udvikle løsninger, som tilpasses vores kunders behov og krav.
 
 
Med egen produktion kan vi tilbyde høj fleksibilitet og leveringssikkerhed og ordrebehandling.
 
Vi ser os ikke ”bare” som din leverandør, men involverer os også i udviklingen og er med som dit konstruktionsteam. Vi har forståelsen for at kvalitet, service, leveringssikkerhed og pris er vigtige faktorer.
 
Vi er med og rådgiver i alle faser, hvis du ønsker det. Og med medlemskab af både Glasindustrien og Glarmesterlauget er du som kunde sikret garanti for, at vi holder, hvad vi lover.

Alt under ét tag

Vi har specialister, der tager det første møde. Her gennemgår I mulighederne omkring glas og aluminiumsproduktionsproduktion. Vores designafdeling vil være med i næste step af fasen, hvor design, brugervenlighed og funktionalitet vil være i fokus. Inden produktionen igangsættes vil vores produktion og kvalitetsfolk tage et overordnet overblik på løsningen for at sikre sig, at alt er i orden.
 
Det er det, der er fordelen ved at have det hele in-house. Alle er med i produktionen og kan følge med hele vejen. Vi tilbyder montering fra vores egne lastbiler, som med kran og sug kan installere med præcision.

Aluminium

Aluminium er en kernekompetence hos NJP. Vi producerer forretningsfacader og andre alu-partier, der er skræddersyede efter jeres behov, og altid i den velkendte NJP-kvalitet. Vores store specialerfaring betyder, at vi altid er klar med faglig sparring – også når opgaverne er lidt udover det sædvanlige.
Vi glæder os til at høre fra jer. Og husk, I er altid velkomne til en rundvisning på Transportbuen i Næstved.

Kontakt os