VÆLG LAVENERGI TERMORUDER.
DET BETALER SIG.

Egen glasproduktion | Produceret inden for 3 dage | 5 års garanti.

Medlem af Glasindustrien og Glarmesterlauget

Finansieringsmulighed med afdragsordning

ISO9001 certificeret

Vælg danske lavenergi termoruder til dine vinduer.

På den måde sparer du på varmeregningen, forbedrer indeklimaet og forøger værdien af din bolig. Når du bestiller hos os, kan du vælge selv at udskifte termoruderne, eller vi kan gøre det for dig.

“Vi er SUPER glade for vores NYC vindue, der forbinder gæsteområdet med køkkenet. Super cool og hygiejnisk løsning med indvendige sprosser.
Niels Juel Pedersen får vores bedste anbefaling!

VINBAREN, Næstved

Lavenergi termoruder

I dag er alle termoruder energiruder, så uanset om du vælger en termorude med 2 eller 3 lag glas, vil mindst det ene af glassene være et energiglas, der er belagt med en tynd hinde af metaloxid, som reflekterer stuevarmen. Det betyder, at du får en løsning, der nedsætter energiforbruget og giver et bedre indeklima.

2-lags termorude

En almindelig lavenergi termorude er normalt opbygget af to lag glas med luft imellem. Glassene limes på en afstandsprofil med en flydende butyl-streng på begge sider. Afstandsprofilen er af aluminium, rustfri stål eller stål/komposit og indeholder et fugtabsorberende middel, der opsuger fugten i den luft, argon eller krypton, der bliver indesluttet i ruden under fremstillingen. 

Afstandsprofilerne er kun samlet ét sted, og det betyder, at du får en bedre og mere holdbar rude med en længere levetid. Til sidst monteres glasset og køres derefter igennem en pressemaskine, hvor ruden til sidst forsegles hele vejen rundt.

3-lags termorude

3-lags lavenergi termoruder er opbygget på samme måde som 2-lags ruder, men fordi de har et ekstra lag glas, isolerer de bedre, især når det er koldt og blæsende.

Man kan få 3-lags lavenergi termoruder med et eller to lag energiglas.

Det ekstra lag glas er desuden med til at give 3-lags ruder en mere stabil U-værdi. U-værdien er et udtryk for varmetabet. Det vil sige, at jo lavere U-værdi, jo bedre isoleringsevne.

Fordi 3-lags energiruder har en lav U-værdi, er det en mere energieffektiv løsning, der passer godt til det danske klima.

Lavenergi termoruder der kan lidt mere

Hvis du har behov for lavenergi termoruder, der er lyd- eller lysdæmpende, eller hvis dine termovinduer skal have indbruds- eller brandsikring, så kan vi hjælpe dig. I vores produktionshal arbejder vi med mange forskellige glastyper, så du kan få præcis den type, der passer til din opgave.

Mål og montering af lavenergi termoruder

Termoruder i alle størrelser

Vi producerer termoruder i alle mål og størrelser, så du kan få lavet ruder i præcis den størrelse, du har behov for.

Det betyder, at du både kan få produceret store glaspartier og mindre ruder til eksempelvis bondehusvinduer i samme høje kvalitet. Uanset hvor store eller små ruder du har brug for, kan vi producere dem inden for 3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal bestille, sidder vi klar til at hjælpe på telefon 55 77 01 58.

inar dapibus leo.

Montering og udskiftning af termoruder

Når du bestiller laveenergi termoruder hos os, kan du vælge selv at udskifte dem, eller vi kan gøre det for dig.

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig, kommer vi ud og tager de nøjagtige mål, og derefter bliver ruden produceret og til sidst monteret af vores faguddannede personale.

Hvis du selv ønsker at udskifte ruden, hjælper vi gerne med råd og vejledning, så du får den målt og monteret rigtigt. Det har nemlig stor betydning for rudens levetid.

Finansiering af dine nye termoruder

Vi ved godt, at nye vinduer kan være en stor udskrivning. Derfor tilbyder vi sammen med Resurs Bank en finansieringsmulighed, hvor du kan låne op til 75.000,- rentefrit til dine nye vinduer og afbetale i rater.

Om Niels Juel Pedersen

Med 125 års erfaring kender vi alt til produktion af glas og termoruder.  Som de eneste på Sjælland producerer vi lavenergi termoruder i vores egen produktionshal i Næstved. Her laver vi 2- og 3-lags lavenergi termoruder i højeste kvalitet og i præcis de mål, du har behov for.

Fordi vi selv producerer termoruderne, kan vi tilbyde en høj fleksibilitet og lynhurtig produktion. Det betyder også, at vi kan give vores kunder en kvalitet, service og pris, de sikkert ikke finder andre steder. For vi ser os ikke kun som en leverandør. Vi ser os som din medspiller, der hjælper dig med at få den helt rigtige løsning – uanset størrelsen på din ordre.

Naturligvis er fagligheden i orden. Vi er medlem af Glasindustrien og Glarmesterlauget. Det er din garanti for, at vi holder, hvad vi lover.