Glashegn produceret i Næstved

Skab lys, læ og udsyn med et flot glashegn

Vi opmåler, producerer og monterer glashegn og glasværn specifikt tilpasset dine ønsker

Med et glashegn eller et glasværn får du en elegant afskærmning, der giver dig læ, lys og udsyn.

En glasafskærmning laves enten i hærdet glas eller i hærdet og lamineret glas.

Hærdet og lamineret glas bruger man til glasværn, der skal monteres i højden, for eksempel som en altanafskærmning.

Hærdet glas er nærmest umuligt at slå i stykker. Hvis skaden alligevel skulle ske, sørger lamineringen for, at glasset ikke splintres, men klæber sig fast, så forbipasserende ikke kommer til skade af nedfaldende glasskår.

Et læhegn eller et glasværn er typisk mellem 6-10 mm i tykkelse. Du kan bestille dit glashegn eller glasværn i netop de mål, du har behov for.

Vi har nemlig vores egen glasproduktion i Næstved, hvor vores dygtige fagfolk producerer og forarbejder dit glashegn efter dine mål og ønsker.

glasvaern

Få hjælp til opmåling og montering

Skræddersyet efter dine mål

Stort udvalg i høj kvalitet

Glashegn til terrasser

En god terrasse skal give læ for vind, og samtidig vil man ofte gerne bevare udsigten. Med et læhegn i glas får man både læ, lys og udsyn på samme tid.

Glashegn til terrasser er en elegant løsning, hvor glasværnet monteres med stilrene stolper i rustfrit stål.

Når du bestiller, angiver du selv størrelsen på de enkelte moduler, så de kommer til at passe præcis til din terrasse.

Du vælger også selv, hvilke stolper, du kunne tænke dig. Du kan få både runde og firkantede, og alle er lavet i rustfrit stål, som holder sig flot år efter år.

Glasafskærmningen monteres altid, så den står sikkert og stabilt. Har du brug for hjælp med montering eller opmåling, kommer vi gerne og hjælper.

Glashegn til altaner

Flere og flere vælger at bruge glasrækværk på altaner. Det får altanerne til at virke større, og du får maksimalt lys på altanen, mens du er i læ for vind og vejr.

Når glasværn monteres i højden, for eksempel i første sals højde, laves de altid i personsikret, hærdet og lamineret glas. Det sikrer nemlig, at sikkerheden er i orden, og at glasrækværket står stabilt og robust.

Du vælger selv, hvilken type glas du ønsker, for eksempel klart, matteret eller røgfarvet glas. På den måde kan du få et design, der passer til din smag og bygningens visuelle udtryk.

Vi kommer gerne ud og hjælper dig med løsningsforslag, opmåling og montering.

Glasværn til trapper

Har du en repos, hvor du har brug for et værn eller vil du have et flot glasgelænder ved trappen? Og vil du samtidig have en tidløs og flot løsning?

Så er et glasværn værd at se nærmere på. Det kan både fungere som en afskærmning og som et gelænder eller rækværk.

De elegante glasværn kan monteres med kvalitetsstolper i rustfrit stål, og de fastgøres med stærke beslag og hængsler, så de står stabilt og sikkert. Vores erfarne glarmestre og montører hjælper naturligvis gerne med både opmåling og montering.

Når du bestiller glasværn til trapper hos os, får du den højde og bredde, der passer bedst til dit interiør. Vi skræddersyer nemlig løsningen til lige netop dig – uden at prisen bliver himmelhøj.

Glashegn og glasværn

Glasløsninger i den rigtige størrelse

Når du bestiller din glasløsning hos os, bestemmer du selv, hvilken størrelse du vil have og hvilken tykkelse og -kvalitet, du ønsker.

I din bestilling angiver du blot dimensionerne og eventuelle stolper og beslag, du har behov for.

  • Glashegn er typisk i 6-10 mm hærdet glas. Jo større afstand mellem stolperne, jo tykkere skal glasset være.
  • Glasværn, der skal bruges i højden, for eksempel som altanafskærmning, laves i personsikkert hærdet og lamineret glas på mellem 6-10 mm.

Vi hjælper gerne med råd og vejledning omkring størrelse og montering, så du får den bedste, mest holdbare og sikre løsning.

Montering af glasværn og glashegn

Fordi vi har vores egen glasproduktion, kan vi producere dine varer hurtigt og i høj kvalitet.

Vores erfarne glarmestre hjælper dig gerne med at montere din nye glasløsning, så det sidder sikkert, stabilt og korrekt.

I forbindelse med monteringen kan der blandt andet være behov for:

  • Beslag
  • Hængsler
  • Klemlister
  • Stolper til hegn

Er du i tvivl om, hvilke dele du har brug for, så tag endelig fat i os. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Finansieringsmulighed med afbetaling i rater

Sammen med Resurs Bank kan du finansiere din nye glasløsning. Her kan du vælge at betale over for eksempel 12, 24 eller 72 måneder. Prøv selv beregneren nedenfor og se, hvor lidt du kan nøjes med at afdrage hver måned.

Scroll to Top