Transportbuen 13, 4700 Næstved     (+45) 55 77 01 58     [email protected]

  Transportbuen 13, 4700 Næstved
 (+45) 55 77 01 58     [email protected]

https://www.facebook.com/njpglas/ https://www.linkedin.com/company/niels-juel-pedersen-a-s

Glarmesteri – håndværk til fingerspidserne!

Traditionelt glarmester-arbejde udført af specialister

Godt gammeldags håndværk kræver faguddannelsen og erfaring.

Hos Niels Juel Pedersen er vi specialister i traditionelt glasmester-arbejde.

Vores folk er faglærte og løbende under uddannelse.

Vores mange års erfaring sikrer dig altid et godt resultat – både når vi taler om opmålingen, og når vi taler om den ønskede glasløsning.

Dekorative glasløsninger i hjemmet

Dit hjem er din største investering, og det er her, du kan gøre en forskel. Med dekorativt glas kan du skille dig ud.

Kig på det smukke design, og kig på hvilke dagligdags lys og indretningsudfordringer det kan være.

Er du træt af gardiner eller persienner, eller bliver du blændet af solen i køkkenet, i stuen eller ønsker du lidt mere privatliv, så tilbyder vi en række dekorative glasløsninger.

Vælg for eksempel en glasløsning, der afspejler din personlighed og udnyt dit hjems indretning med det helt rigtige lys. Glas kan anvendes utallige steder i din bolig, og giver dig mange muligheder for en praktisk og samtidig flot og individuel løsning.

Har du en ide eller et ønske, kan vi med vort kendskab til glas hjælpe dig med næsten alt.

kattelem

Kattelem

Kattelemme integreret i glas af forskellig art, eksempelvis i en døre. Der findes mange forskellige løsninger.

Kattelem - læs mere her >

Persienneruder. Termorude med indbyggede persienner. njpglas.dk

Persiennerude

Betjeningen af persiennerude, hvad enten denne sker manuelt eller med motor, påvirker ikke termorudens isoleringsevne, da bevægelserne foregår i et fuldstændigt forseglet miljø. Der er mange grunde til at vælge persiennerude, så som, ingen rengøring, ingen risiko for beskadigelse, vedligeholdelsesfri, slidstærke komponenter, lang levetid

sikkerhed

Sikkerhedsruder

Sikkerhedsglas anvendes ved sikring mod personskader ved glasbrud, og sikringsglas anvendes, hvor der er behov for at beskytte materiel mod indbrud, tyveri og hærværk samt skader ved glasbrud.

sol

Solafskærmende glas

Vi anbefaler solafskærmende glas, hvis meget af solens energi trænger igennem en almindelig rude på f.eks. sydsiden, og skaber dårligt indeklima - fx uhensigtsmæssige høje temperaturer, der kun kan bringes ned ved energikrævende airconditions anlæg. Solafskærmede glas bruges for det meste i termoruder.

kunst2-small-min

Kunst

I vores speciel afdeling indbygger vi kunst af mange former og slags, her det så kombineret med led-lys i top og bund for at fremhæve effekten af glassets farver.

alarm-e1517583086806

Alarmrude

Der mange muligheder for indbygning i termoruder, her er det en gammeldags alarmrude hvor alarm-folien bliver bygget ind mellem de to lag glas.

Interiørglas, f.eks. borde og hylder

Møbler er et bredt område, og her skal man helst tænke på, hvor og hvordan man skal bruge sine møbler med glas.

Et møbel kan indeholde almindeligt glas, sikkerhedsglas, indbygget glas, sikringsglas, hærdet glas eller en eller anden form for indbygget kunst, så man kigger både på sikkerhed og design.

Møbler som vi kan hjælpe med at designe kan være til privatpersoner, restauranter, eller banker. Vi kigger på styrke, design sikkerhed og holdbarhed.

Lad vores specialister hjælpe dig med at udforme den helt rigtige løsning.

Vi producerer og monterer

Glashylder, bruselåger, spejle til bad, skabslåger, brændeovnslåger, glasplader, brusedøre, brusevægge, gelænder glas, glasdøre, skillerum, stænkplader, sikkerhedsafskærmning af trapper, trappetrin, værn glas, vindueskarm glas og meget andet.

Vi har vor egen maskine til glasslibning, og kan derfor levere spejle og glashylder i individuelle mål og med flotte polerede kanter fra dag til dag.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Scroll til toppen